Telefontid med BM

Idag pratade jag med barnmorskan på Sahlgrenska. Blir tyvärr inte äggplock v 7 som vi hoppades på. Första besvikelsen och vi är knappt igång. Får verkligen lära mig att inte reagera över sådant jag inte kan kontrollera!!


Ska prata med dem igen på fredag för en sista chans att kolla om v 7 kan gå men de hade fullt sa hon så det blir nog inte så :/

Jaja. En vecka till med Suprecur är ju lugnt, ings direkta biverkningar än. Men problemet är mer jobbet. Har en bra chef som verkligen förstår och jag får jobba under lovet och kompa när jag behöver vilket är toppen! Det svåra är alla andra på jobbet, både kollegor och barn, även föräldrar som kanske kommer undra. Hade varit skönt att slippa det momentet men men.

SLÄPP DET!! 

Nya tag och sprutstart nästa vecka, får veta exakt dag på fredag. Ska dock ta ett blodprov i morgon för att kolla så att jag verkligen är nerreglerad som jag ska, jag tyckte jag hade mindre mens än vanligt och det tyckte hon lät lite konstigt för tydligen ska det vara samma... kanske va samma men jag vet inte. Skit samma. Prov i morgon och besked på fredag! 

Vet dock inte om dom ringer eller om jag ska ringa?!? Hon sa att vi skulle höras av bara, tolkade det som att dom ringer men vågar inte chansa så jag ringer nog dem på morgonen och bokar in telefontid efter lunch så får vi se om de ringer innan eller inte. Hellre det än att det missas, speciellt nu när det är sista chansen på v 7 också, även om jag tror att det ändå blir v 8.

Man kan ju önska att allt hade gått som ett rinnande vatten men som min mamma sa när jag pratade med henne. Såhär fungerar sjukvården, det är bara att acceptera och inte bli besviken! Så nu kör vi på det :) Kommentarer
Postat av: Sanna

Förstår att du blir besviken men det kommer bli av, helt säkert! Håller tummarna för er=)

2017-02-02 @ 15:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0