Dag 8 -Suprecur

Halloj igen. 

Mår fantastiskt bra, nästan bättre än vanligt. Vet inte om det är peppen av att vara igång eller allt jag helt enkelt mår bra av att vara i klimakteriet? :) (är nog inte helt där än dock)

Jäkligt trött i helgen dock men har sovit ut utan problem. Idag är jag väldigt hård i magen, jag som annara brukar vara dålig i magen kring mens. Mensen ska komma enligt kalendern i morgon men det kan bli lite sen av Suprecuren så den kommer nog om några dagar. Känner inga tendenser till mens alls. 

Får se hur kommande vecka blir, telefonmöte den 1 feb. Försöker bara glida med lite, komma igåg när och vilken medicin, resen får sjukvårdspersonalen lösa :) 


Dag 5 -suprecur

Mår än så länge väldigt bra, har ingen koll på hur tidigt det verkligen kan bli jobbigt men so far so good! Kände mig rätt trött dag 1 & 2 men det kan ju lika gärna ha varit något annat som gjorde. Idag har jag VÄLDIGT ömma bröst men är det "bara" detta så är det verkligen inget. 


Är nog mest rädd för huvudvärk och humörsvängningar. Inte roligt att vara på jobbet och hantera situationer om man inte mår helt bra, bara att hålla tummarna att det håller sig bra! 

Va ute med jobbet igår och njöt av god mat och dryck. Har läst lite om alkhohol och suprecur och det skulle inte vara någon fara. Vet att man ska behandla kroppen som gravid gällande mediciner under behandlingen men tänker att mat och dryck inte bör påverka innan jag i alla fall närmar mig äggplock. Tänkte nolltollerans av alkohol när jag börjar med sprutorna. Kan ha rätt eller fel men så tänker jag. 

Läste en blogg där de efter sitt plus firade med champange efter rekomendation av barnmorskan på kiniken då det inte är någon fara för barnet så tidigt. Är ju kankse dumt att chansa med tanke på vår situation men samtidigt så vill jag kunna leva lite också, vet ju inte alls hur länge vi behöver göra detta och jag vägrar att pausa hela livet i väntan på ett barn. Vet att det inte kommer att hålla då! Vi måste orka, vi SKA orka!! 


Då kör vi

I morgon är det dax, igång med IVF nr 1

Listan på biverkningar är låååång... är mest rädd för migrän då jag haft det tidigare och tror inte jag får ta medicinen jag har för migränen heller. Men fy, viktökning ELLER minskning, ökad behåring ELLER minskad, verkar som att man kan få det mesta.

Men tre gånger per dag ska jag ta denna, en spray i vardera näsborre. Morgon, middag och kväll. Hur tusan ska jag komma ihåg? Mitt minne är inte direkt på topp. 

Såg ett tips om gummiband på flaskan som man flyttar när man tagit, gissar att dagarna kommer blandas ihop lite så för att slippa "har jag tagit den eller ej" så ska jag se om detta funka, känns som ett bra tips! 

Varför kan inte biverkningarna vara positiva? Starkare naglar, mindre acne det hade ju varit något :) 
RSS 2.0