V 15

Idag hade vi bokat in ett privat ultraljud, bara för att få se att allt är bra där inne. 


Bm sa, jag ska titta först och kommer då vara tyst och sen ska jag prata och visa! Jag såg direkt att det var en liten där inne, ganska snabbt säger hon "och där slår hjärtat" jag såg inget så hon stannade upp å så syntes det lite bättre. Vi fick även höra de fina slagen ❤ 

Allt såg bra ut där inne, en liten med armar och ben! Huvud med fin hjärna som hon sa, ryggrad och revben syntes tydligt. Hon tyckte att bäbisen var 14+5 i storlek vilket är 3-4 dagar med än vad vi fått i tid från Sahlgrenska men det tyckte hon bara va bra, hellre det än mindre som hon sa! 

Modekakan i framkant dock så får se när jag känner rörelser från honom, ja hon trodde att det var en liten pojk i magen men kunde inte säga något säkert såhär tidigt! Vilket som är välkommet!! 
Inbillar mig dock att jag känner av honom redan sedan några dagar men det kan ju bara vara allt annat som rör sig och flyttas runt nu! 

En lyckans dag iaf! Känns så skönt och oron har släppt mycket sedan v 12 men såklart ännu mer nu när allt såg bra ut!


V 13

Det har varit tyst från mig ett tag nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Bloggen skapades som lite terapi att få skriva när vi påbörjade IVF och inte var tänkt som en graviditetsblogg. Vet också att jag själv alltid velat veta hur det har gått för de andra ivf-bloggarna jag läst så tänker jag ha kvar den så får vi se hur mycket jag lägger upp. 


V 13 är det iaf nu! Lite som att kunna andas ut? Ja kanske, känner mig mer harmonisk och lugn nu är för några veckor sen. 

Jag mår iaf riktigt bra nu, var illamående i ett par veckor men det släppte under vecka 10. Känner av det lite när jag är riktigt hungrig nu också men väldigt sällan, bra aptit och mår helt enkelt bra! 

Vårt RUL är inbokat till den 23/8 men vi har faktiskt bokat ett privat ultraljud nu i juli! Mest för att få se att allt är bra, känns lugnande! Ett bra beslut. Får se om vi kanske får veta om vi får en pojke eller flicka då... många i vår omgivning vet om vår resa med ivf både familj och vänner så vi känner att vi ska ha en liten hemlighet i detta, ultraljudet och kanske få veta könet :) som vi kanske kan avslöja på ett roligt sätt?   Vi får se hur det blir men att ha bokat ultraljudet känns iaf riktigt bra! 

RSS 2.0