Ebbe

Min man spontan-uttyckte "nu åker vi hem med Ebbe the embryo" i lördags. Kanske dumt men så blev det nu, Ebbe gror förhoppnibgsvis i magen! 


Mår helt okej. Känner av lutinusen både i mage och trötthet men det är mycket bättre än jag trodde. Inte helt trevligt med "flytningarna" när det kommer ut men det går bra! 

Ebbe har förövrigt namnsdag i morgon, slump...tillfällighet, ja absolut, tecken?!? Vill ju gärna tro det även om det är helt sjukt. Men av alla namn så är namnsdagen samma vecka vi får veta, att vara eller inte vara gravid med en liten Ebbe i magen!

Håller humöret uppe, tänker positivt även om oron pickar på en lite då och då. 

Skönt nog vet många på jobbet, jag ör aldrig ledig/sjuk och helt plötsligt strötimmar och två hela dagar, klart vissa undrar. Kan inte bara komma och gå som hag vill på jobbet utan det märks. Men har fått mycket pepp och många kramar så det känns bra! Andra som fått kämpa som delar med sig av sitt och alla verkar förstå situationen och säger än så länge bara bra saker. Känns skönt faktiskt, att folk vet!

I morgon får vi kanske veta om någon klarat sig till frysen, håller alla tummar och tår jag har!! Hade varit helt underbart att ha en chans till utan att behöva gå igenom allt igen om detta försök inte går vägen! 

Snälla Ebbe, stanna där du är!! <3


Ruvare

Tillbaka från Sahlgrenska, tredje gången denna vecka! 


Vi är verkligen så lyckliga nu, allt ser bra ut än så länge, känns som att vi har chanserna på får sida oavsett om det funkar nu eller senare så ser det bra ut! 

Så här är resultatet än så länge, av 15 blåsor blev det 10 ägg, alla mogna (!!). Av dessa 10 befrukades 7 med hjälp av ICSI alltså 70 % (50 % och över är normalt). Av dessa 7 har vi idag fått tillbaka ett 8-celligt embryo och 6 st odlas vidare till tisdag och förhoppningsvis blir det någon blastocyst till frysen! 


Sån lycka!!!! 6 små chanser att hoppas på och jag ruvar också på ett! <3 

Nu en evig väntan men vilken härlig känsla av detta resultat än så länge, verkar väldigt lovande!!! 


Inget samtal

I dag känns det lite bättre, har fortfarande lite ont när jag rör på mig och går omkring så ligger mest i soffan. Ett bra val att vara hemma idag men jag hade nog kunnat jobba om jag var tvungen. 


Sahlgrenska har alltså inte ringt idag, känns både bra och dåligt men är nog mest nöjd ändå faktiskt! Att vi inte fått ett samtal betyder att det finns befruktade ägg *woho* men det betyder också att det inte är 8 eller fler vilket betyder att det inte blir blastocyster (5-dagars). Vet faktiskt inte vad det gör för skillnad, lite mer chansning på 2-dagars men samtidigt så har Sahlgrenska alltid kört på bara 2-dagars innan och tror alltså mer på det. Eller? 

Jag ver inte, inget vi kan kontrollera nu ändå så vi glider med och hoppas på ET på lördag!!! 
RSS 2.0