Odds IVF

Hittade en intressant sida när jag googlade där man kan räkna ut oddsen för oss som par genom att besvara några frågor. Enligt denna har vi stora chanser att lyckas!! 48 % vid försök ett och gör vi 6 försök så är oddsen runt 90%. 


Tar det lite med en nypa salt även om det ger oss hopp. Är ju inte baserat på undersökningar av oss eller kvalité på ägg eller spermier. Mer än vart "felet" är rent pappermässigt, ålder och hur länge vi försökt. 

https://www.google.se/amp/s/www.dh.se/rakna-ut-din-chans-att-fa-hjalp-av-ivf/%3Famp%3D1?client=safari


Styrka

Hur tusan hittar man mental styrka att klara detta? 

Vill hålla mig possitiv och tro på att det ska gå bra, just för att fungera i vanliga livet också. Men vill inte bli helt knäckt om det inte går, bryta ihop och ge upp är inte min grej. Än så länge vet jag att jag ska fortsätta med träningen och min kost, äter LCHF och mår toppen på det! Men behöver något mer tror jag, just det mentala men hur tusan då? 
Läser många andra bloggar om hur jobbigt det är, att förhållandet krisar och de går upp i vikt och helt enkelt mår dåligt. Vill inte hamna där! Men frågan är om det går?!?


Ett frö

När vi började vår utredning fick jag stöd av en kollega som själv genomgått IVF. En dag kom hon med en present till mig som fick mig att börja gråta. Ett halsband med en glaskula innehållande 3 små maskrosfrön. En gåva som symboliskt har följt med mig genom detta som betyder så mycket. ❤️  

Hoppet är det sista som överger en! 
RSS 2.0