Hey ho lets go

Första sprutan är just tagen. 

Var och simmade först och hade bestämt att jag skulle ta den direkt när jag kom hem. Ropade hej och tog allt med mig in på toan. Tog fram allt, tog bort luftbubbla i sprutan, rengjorde huden och bara gjorde det. 

Inte värt att tveka här för då blir det bara jobbigt. Känner mig själv tillräckligt för att veta att jag inte vinner något på det!

Slant lite när jag tog ut nålen och skadade huden lite precis vid sticket så det sved nog lite mer än det egentligen behövde men nu har jag lärt mig att dra ut den rakt upp :)

Maken har riktigt svårt för sprutor så han satt kvar i soffan bara. Blev stolt när jag kom ut och sa att det var klart! Han stöttar i det han kan i detta även om just medicinerna är en jobbig bit för honom men jag klarar det bra :) Kommentarer
Postat av: I väntan

Woho, visst var det inte så farligt som man trodde med sprutorna? :) En fråga bara, sa de till dig att du skulle spruta ut luftbubblan? För till mig sa de att jag INTE skulle göra det pga risken att spruta ut lite av vätskan. De sa att luften man får i sig inte är farligt, men att det inte är bra om det blir mindre mängd av sprutans innehåll. Kram!

Svar: Näe det gjorde dom inte. Körde efter instruktionen i bipacksedeln! Kom ut lite vätska ja... stod att man kan göra det två gånger med en spruta. Men jag vet inte. Va en rätt stor bubbla i. Det va inte så farligt nej. Får se hur det känns i kväll :) tack för peppen! Kram
frotillblomma.blogg.se

2017-02-09 @ 18:34:25
URL: http://www.ivantan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0