Äggplock

Nu är det gjort, äntligen!


Kom till Sahlgrenska 7.40 idag då vi skulle få komma in vid 8 och äggplock vid 9. 

Fick byta om till snygga kläder och lägga mig i en säng, i ett eget rum då de bara hade 4 äggplock idag! Lyx

Vid 9 fick jag få på toa och maken fick ta på sig snygga kläder han också! Sen in i ett rum med 4 personer, en läkare, en från labb, en barnmorska och en sköterska (tror jag det var). 

De kollade läget lite först och fick sedan lägga mig ner, fick morfin direkt och sedan lokalbedövning som inte kändes alls! Efter en liten stund började läkaren. Ett ägg hittades direkt och sedan 9 till (fick vi veta efteråt). Det gick ändå bra, lite menssmärta typ. Fick massa morfin och provade även lustgasen vilket inte gav någon vidare effekt. Men morfinet var bra och jag försökte bara slappna av och andas! 

När läkaren var klar svartnade allt typ. Svimmade inte men alla spänningar släppte så blev lite borta där en stund så de valde att hämta sängen och köra mig tillbaka till rummet. Känslan släppte ganksa fort och nu känns allt helt okej. Lite öm men det går bra! 

Så 10 ägg. Ska tillbaka på lördag för att se om vi får ett ET eller ej, om de inte ringer innan för då kanske det blir på tisdag. Tydligen har de nyligen börjat med 5- dagars om det finns mer än 8 befruktade så vi får se :) en liten oro för överstimulering finns fortfarande så vi får avvakta och se. 

Ska byta om och invänta maken (han gör sitt nu) för att käka lite lunch. De ska ringa vid 14 för att säga om vi får åka hem eller inte! Kommentarer
Postat av: Sanna

Härligt att allt gick bra och 10 är ju jättebra!! Heja!!

Svar: Tack! Ja det känns skönt med ett orosmoment klart! Nu är det bara att hålla tummarna på att det blir många befruktade som klarar sig!!
frotillblomma.blogg.se

2017-02-23 @ 14:26:20
Postat av: I väntan

Skönt att det gick så bra, fortsätter hålla tummarna!

Svar: Tack <3
frotillblomma.blogg.se

2017-02-23 @ 21:45:19
URL: http://ivantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0